Placări cu Materiale Compozite

"PLACĂRI CU STRUCTURI UȘOARE CARE PERSONALIZEAZĂ IMAGINEA CLĂDIRILOR"

Caracteristici:
Materialele compozite sunt potrivite atât pentru placarea clădirilor noi sau în proiecte speciale de renovări, cât şi pentru proiecte de design interior. În ultima perioadă birourile de arhitectură și proiectare folosesc tot mai mult soluții tehnice combinate de paneluri compozite cu tâmplării încastrate, în combinații cu pereți cortină sau în interior prin combinarea lemnului pentru realizarea unor piese de mobilier de excepție, sau zone speciale cu accente deosebite.

Cele mai uzuale materiale sunt cele de tip bond (paneluri constând dintr-un miez termoplastic intercalat între două foi din aluminiu; grosime totala 3mm, 4mm sau 6mm), dar foarte apreciate sunt şi cele de tip HPL (High Pressure Laminate) realizate din rășini termoizolante armate omogen cu fibre din lemn la temperaturi/presiuni ridicate (cca 70% fibre din lemn).

Panelurile Compozite reprezintă o soluţie modernă la clasica tencuială, fiind de asemenea rezistente la condiţiile atmosferice, uşoare, rigide şi usor de întreţinut. De asemenea vin într-o gamă largă de finisaje, culori şi texturi din paletarele RAL sau de la alţi furnizori.

 

Our website is protected by DMC Firewall!
Siteul www.bigal.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...