DESPRE NOI

 

S.C. BORDAS INDUSTRIAL GROUP OF ALUMINIUM S.A.

Principalul obiect de activitate al societatii il constituie confectionarea, prelucrarea si montarea tamplariilor din aluminiu interioare si exterioare, pereti cortina pe sistemele SCHÜCO, REYNAERS si ALUMIL, fatade ventilate si placari exterioare cu paneluri compozite din aluminiu pe sistemele REYNOBOND si ALUCOBOND, prelucrari speciale table pe utilaje CNC, amenajari speciale (profile blindate din aluminiu, geamuri antiefractie si antiglont).

Aceste produse se obtin prin prelucrarea materialelor pe linii moderne de utilaje automatizate, cu fluxuri diferite de productie, toate imbinate cu o experienta in proiectare specializata, executie si montaj de peste 18 ani in domeniu.

 

Scurt istoric

S.C. BORDAS INDUSTRIAL GROUP OF ALUMINIUM S.A. a fost înfiinţată în decembrie 1994, prestând servicii pentru montajul tâmplăriei din aluminiu.

Compania are un capital integral privat.

Începând cu anul 1999 şi până în anul 2004, societatea se redimensionează şi îsi extinde capacităţile sale de producţie, reuşind în prezent, să dețină două hale de producţie, cu o zonă de lucru de peste 2.000 de metri pătrați, cu facilități și dotări cerute de standardele Comunităţii Europene, toate acestea fiind plasate în Tîrgu Mureș pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați.

În prezent, societatea are un personal specializat in quantumul a 50 de angajați.

Societatea deține drepturile de marcă înregistrată pentru denumirea individuală și combinația "BIG ALUMINIUM". De asemenea societatea utilizează denumirea "BIG ALUMINIUM" în uzanțele comerciale și juridice, implicit în raporturile cu partenerii de afaceri.

Obiectul principal de activitate îl reprezintă fabricarea şi montarea de tâmplării din aluminiu, realizarea de pereți cortină (SCHÜCO,REYNAERS, ALUMIL), placări cu paneluri compozite din aluminiu, folosind sistemele (REYNOBOND si ALUCOBOND), mobilier special pentru birouri (profile de aluminiu protejat, anti-intruziune și antivandalism, geamuri speciale), prelucrări speciale de table și profile din tablă pe utilaje automatizate cu comandă numerică (CNC). Aceste produse sunt obținute prin intermediul unor materiale procesate pe linii speciale de echipamente automatizate, cu fluxuri diferite în liniile de producție.

Toate tehnologiile de prelucrare a materialelor utilizate în procesele pentru producţie respectă cerinţele de protecţie a mediului şi de ecologie, obţinându-se chiar şi recuperarea deşeurilor prin cooperarea cu firme specializate în acest domeniu. Totodată, în paralel cu activitatea propriu-zisă de producție, se desfașoară și activitatea de proiectare specializată în vederea adaptării proiectelor de arhitectură și design pentru realizarea tuturor detaliilor specifice sistemelor de tâmplării, pereți cortină și placări cu paneluri compozite din aluminiu.

Cooperarea cu Brand-urile de fabricare a materiilor prime precum SCHÜCO din Germania, REYNAERS din Belgia, REYNOBOND din Franța, companii de prestigiu în acest domeniu pe piaţa europeană cu o experiență îndelungată, asigură și ne conferă avantajul calității și al garanției.

Astfel, calitatea materialelor utilizate și produselele din tâmplarie sau pereți cortină au fost testate şi au îndeplinit toate cerinţele și standardele europene în vigoare, fiind obținute astfel certificate de produs conform CE de la INCERC Cluj Napoca și A.T. ROM 2000 București – EMI kft Ungaria.

În acelaşi timp, având în vedere că aceste realizări trebuie să fie recunoscute și de către o societate de certificare a calităţii – SRAC România, din martie 2001 BIG aluminium este certificată ISO 9001/2008 și respectiv IQ Net ISO 14001/2005.

Începând cu anul 2011, societatea noastră a început execuția de lucrări și pe piețele externe din Comunitatea Europeană, fiind desfășurate lucrări preponderent în țări precum Franța, Germania, Elvetia, Olanda, Belgia, Norvegia și Marea Britanie.

SHOW ROOM

Show Room BIG ALUMINIUM S.A.

Show-room-ul firmei, împreună cu istoricul și referințele clienților noștri, reprezintă modalitatea de prezentare directă în fața Beneficiarului.
Prin afișarea lucrărilor din Portofoliu executate de companie și prin prezentarea de mostre, ajutăm clientul în luarea unei decizii optime pentru realizarea lucrărilor de tâmplării, fațade ventilate sau placări cu materiale compozite.

În Show-room sunt expuse fizic diferite materiale care se folosesc la realizarea tâmplăriilor din aluminiu, a fațadelor ventilate, a pereților cortină precum și alte materiale speciale. Astfel clientul își poate contura o idee vis-à-vis de design, culori, calitățile tehnice ale materialelor, precum și armonizarea acestora cu proiectul la care se vor executa lucrările.

Save

Our website is protected by DMC Firewall!
Siteul www.bigal.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...